Rüyada oğlunun saçını uzun görmek

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aşama göstermeyeceğine, işinden uzaklaşacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçını uzun gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek malların artacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek elini haramdan uzak tutacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada oğlunun saçının döküldüğünü görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada saçın okşandığını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, ün salacağına inanılır.

Rüyada saçının okşandığını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments