Rüyada saçının okşandığını görmek

Rüyada saçının okşandığını görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çok rahat bir döneme gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada saçının okşandığını gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Rüyada saçın okşandığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçının döküldüğünü görmek dedikodu edeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının okşandığını görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, hayallerin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments