Rüyada oğlunun saçını kesmek

Rüyada oğlunun saçını kesmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, iç açıcı sözlere, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Rüyada oğlunun saçını kesmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, amacına nail olacağına işaret eder.

Rüyada oğlunu kesmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun kolunu kesmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun kafasını kesmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun tırnağını kesmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada oğlunun saçını kestirmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının okşandığını görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, başarıların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments