Rüyada saçın okşandığını görmek

Rüyada saçın okşandığını görmek kırgınlık yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çıkmaza düşeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçın okşandığını gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada oğlunun saçını kestiğini görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Rüyada saçının okşandığını görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada saçlarının okşandığını görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek mesleğinde atılım yapacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun saçını kesmek birlikte bazı işler yapılacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın okşandığını görmek yeni şeyler keşfedeceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun saçını uzun görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments