Rüyada beline kadar çamura batmak

Rüyada beline kadar çamura batmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada beline kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz.

Rüyada beline kadar çamura batmak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine inanılır.

Rüyada dize kadar çamura batmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beline kadar suya girmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada ona kadar saymak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments