Rüyada simsiyah at görmek

Rüyada simsiyah at görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güç alacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada simsiyah at gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Rüyada simsiyah at görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah giymek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada simsiyah giyinmiş birini görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalettir.

Rüyada simsiyah saç görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulur.

Rüyada simsiyah araba görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada simsiyah fare görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını simsiyah görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada simsiyah kedi görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments