Rüyada simsiyah bulut görmek

Rüyada simsiyah bulut görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, eşlerin boşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah bulut gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada simsiyah bulut görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah yılan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada simsiyah örümcek görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına inanılır.

Rüyada simsiyah giymek elinin darlık görmeyeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada simsiyah duman görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerini simsiyah görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü simsiyah görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada simsiyah kadın görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments