Rüyada saçlarına kına sürmek

Rüyada saçlarına kına sürmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet eder.

Rüyada saçlarına kına sürmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle zaman geçirebilir veya planlar yapabilirsiniz.

Rüyada saçlarına kına sürmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada saçlara kına sürmek çok büyük çaba sarfedeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Rüyada saça kına sürmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada saçına kına sürmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, genç kimselere eğitim vereceğine yorulur.

Rüyada saçını kına sürmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Rüyada başına kına sürmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başa kına sürmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağa kına sürmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments