Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek yorulacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada saçının ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada uzun ıslak saç görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına alamet eder.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret eder.

Rüyada saçları ıslak olmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı ıslak görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments