Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçın ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalettir.

Rüyada ıslak saçı taramak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada saçları ıslak olmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada saçı ıslak görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına işarettir.

Rüyada ıslak saç görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek hayatını yoluna koymaya, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments