Rüyada saçında boncuk görmek

Rüyada saçında boncuk görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada saçında boncuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada saçta boncuk görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saça boncuk takmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada saçında boncuk görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk topladığını görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk kolye görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işarettir.

Rüyada boncuk saymak cesaret ve inançla hareket edeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuk bilezik görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments