Rüyada boncuk saymak

Rüyada boncuk saymak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, borcunun da hafifleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalet eder.

Rüyada boncuk saymak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Rüyada boncuk saymak yardımının olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şafak saymak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada mandal saymak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Rüyada başkasının parasını saymak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski kağıt para saymak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada küçük altın saymak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada çok kağıt para saymak başarısızlığa düşüleceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin para saydığını görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments