Rüyada saça boncuk takmak

Rüyada saça boncuk takmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine tabir olunur.

Rüyada saça boncuk takmak gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Rüyada saça boncuk takmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada boncuk kolye takmak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine inanılır.

Rüyada boncuklu bilezik takmak iyi şartlarda yaşayacağına, yokluk çekeceğine işarettir.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Rüyada koluna mavi boncuk takmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada boncuklu bileklik takmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments