Rüyada boncuk topladığını görmek

Rüyada boncuk topladığını görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk topladığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir şekilde oluşan bir oluşum belli düzenlemelerinizi etkileyebilir.

Rüyada mavi boncuk toplamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada tesbih boncuk toplamak hanesine güneş doğacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada yerden boncuk toplamak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz boncuk toplamak dost çevrenizin genişleyeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada boncuk toplamak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boncuk topladığını görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada renkli boncuk toplamak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dağılan boncukları toplamak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments