Rüyada ıslak saç görmek

Rüyada ıslak saç görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak saç gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada kendi saçını ıslak görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, eşlerin boşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını ıslak görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak saç görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada saçı ıslak görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını ıslak görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada saçları ıslak görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ıslak saç kurutmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments