Rüyada saçı taranmak

Rüyada saçı taranmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada saçı taranmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada saçın tarandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada saçlarının taranmasını görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı taranmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada saç tarayan birini görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, de rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada taranmış saç görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments