Rüyada taranmış saç görmek

Rüyada taranmış saç görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

Rüyada taranmış saç gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç tararken döküldüğünü görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını tararken bit görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın tarandığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek isteklerinize kavuşacağınıza, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taranmış saç görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını tarayan birini görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı taranmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments