Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını tararken koptuğunu gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Rüyada saçı taranmak keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı yorulur.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, saygın biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını tararken bit görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Rüyada saçın tarandığını görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kafasının karışacağına inanılır.

Rüyada saçını tarayan birini görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada saç tararken bit görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments