Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, eline haram para geçeceğine delalet eder.

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Rüyada saçını tarayan kadın görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının tarandığını görmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza rivayet eder.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek anne ve baba duası alınacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına inanılır.

Rüyada saç tarayan birini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalettir.

Rüyada saçının başkası tarafından tarandığını görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç taranması görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçının taranmasını görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada taranmış saç görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments