Rüyada saçın tarandığını görmek

Rüyada saçın tarandığını görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın tarandığını gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada taranmış saç görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada saçlarının tarandığını görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın tarandığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada saçını tararken bit görmek her açıdan farklılıklar olacağına, günden güne kazancının artacağına delalettir.

Rüyada saç tararken bit görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç taranması görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada saçının tarandığını görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Rüyada saçını tarayan birini görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments