Rüyada saça ilaç sürmek

Rüyada saça ilaç sürmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada saça ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada saça ilaç sürmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağa ilaç sürmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yüze ilaç sürmek zorlukların artacağına, uzun yıllar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gözüne ilaç sürmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine delalet eder.

Rüyada dişe ilaç sürmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Rüyada bit ilacı sürmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına jöle sürmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça sirke sürmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments