Rüyada saça sirke sürmek

Rüyada saça sirke sürmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Rüyada saça sirke sürmek gördüyseniz:

  • Evinizde tadilat, dekorasyon, ev arkadaşı bulma, evi yenileme, restorasyon v.b işlerle uğraşabilir veya taşınabilirsiniz.

Rüyada saça sirke sürmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada saçta sirke temizlemek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçta sirke öldürmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçında sirke öldürmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, güzel huylarının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarında sirke görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçında sirke görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçtan sirke ayıklamak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçında sirke görmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, işlerin düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments