Rüyada dişe ilaç sürmek

Rüyada dişe ilaç sürmek moral ve sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada dişe ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Rüyada dişe ilaç sürmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze ilaç sürmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye işaret etmektedir.

Rüyada saça ilaç sürmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Rüyada bit ilacı sürmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinek ilacı görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Rüyada ilaç yapmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments