Rüyada gözüne ilaç sürmek

Rüyada gözüne ilaç sürmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne ilaç sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada gözüne ilaç sürmek amaçlarına ulaşmaya, imkânlarının azalacağına alamet eder.

Rüyada saça ilaç sürmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bit ilacı sürmek güçten düşeceğine, yorulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa ilaç sürmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze ilaç sürmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Rüyada dişe ilaç sürmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kalem sürmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada gözlerine yeşil kalem sürmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments