Rüyada saç kestirirken ağlamak

Rüyada saç kestirirken ağlamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çok daha mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada saç kestirirken ağlamak gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Rüyada saç kestirirken ağlamak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirip ağlamak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına işarettir.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet eder.

Rüyada saç kestirip boyatmak isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada saç kısa kestirmek endişelerinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçını kahkül kestirmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestirmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments