Rüyada kızının saçını kestirmek

Rüyada kızının saçını kestirmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının saçını kestirmek gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kızının saçını kestirdiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının saç kestirdiğini görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kızının saçını kestirmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kızının saç kestirmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada kızını kestiğini görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada saçını kestirdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments