Rüyada saçını kahkül kestirmek

Rüyada saçını kahkül kestirmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, maddi gücünün katlanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kahkül kestirmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada saçını kahkül kestirmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalettir.

Rüyada saçına kahkül kestirmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahkül kestirmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kahkül kesmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçında kahkül görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, evleneceğinize yorulur.

Rüyada saçını kahküllü görmek sadece kendisini düşüneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kahküllü saç görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada saça kahkül kesmek böylece aynı hataları yapmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Merve

Rüyamda bir kişide çok güzel kahkülü vardı bende onu görüpkendinden babada kestirmesini istedim o da bana yaptı kulak önlerinde yaptı kısa bir kahkül oldu sonra bir film oyuncusu çocuk ile macera yaşadık çocuğun ismi berat efe di