Rüyada sabaha kadar ağlamak

Rüyada sabaha kadar ağlamak mutluluğun aileye geri döneceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kem gözlere geleceğine delalet eder.

Rüyada sabaha kadar ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada sabaha kadar ağlamak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada sabaha kadar namaz kılmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada doyana kadar yemek yemek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada el kadar bebek görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada dize kadar suya girmek insanların yolunu aydınlatacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalettir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments