Rüyada ayak parmağı kesmek

Rüyada ayak parmağı kesmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet eder.

Rüyada ayak parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir veya bir ucu geçmişe dayanıyor olabilir.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kesmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını kesmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sol baş parmağını kesmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, verilen emeğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada baş parmağı kesmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada parmakları kesmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Üzeyir

Rüyada sol ayak parmaklarının tamamını makasla tek çırpıda kesip koparmak sonrada sağ ayağınınkileri kesip koparmak