Rüyada birinin parmağını kesmek

Rüyada birinin parmağını kesmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada birinin parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada kendi parmağını kesmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada baş parmağını kesmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada parmak kesmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kindar olacağına işarettir.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçakla parmak kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Rüyada parmağı kesmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments