Rüyada porselen tabak aldığını görmek

Rüyada porselen tabak aldığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen tabak aldığını gördüyseniz:

  • Sezgileriniz değişiklik yapılması gereken konularda doğru seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek yenisinin başlayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kırık porselen tabak görmek şansın ve bahtının da açılacağına, istediği yola çıkacağına delalettir.

Rüyada porselen tabaklar görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, hem yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak satın almak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments