Rüyada porselen tabak görmek

Rüyada porselen tabak görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte son derece başarılısınız.

Rüyada porselen tabak almak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabak yıkamak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına yorulur.

Rüyada porselen tabak kırmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kirli porselen tabak görmek insanların hayır dualarını alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Rüyada porselen tabak hediye almak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi inanılır.

Rüyada porselen tabak satın almak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments