Rüyada porselen tabak kırmak görmek

Rüyada porselen tabak kırmak görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, şansın kaçacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek bir sıkıntıya girmeye, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen tabak kırmak dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen tabak satın almak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli porselen tabak görmek üzüleceğine, ağlayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada porselen tabak hediye almak bunu şeref sayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada porselen tabak kırıldığını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, mali olarak küçüleceğine delalettir.

Rüyada porselen tabak almak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments