Rüyada kırık porselen tabak görmek

Rüyada kırık porselen tabak görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık porselen tabak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada kırık porselen tabak görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada porselen tabak satın almak darda kalacağına, geçim derdinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada porselen tabak aldığını görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada porselen beyaz tabak görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçekli porselen tabak görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada porselen tabak görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz porselen tabak görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada porselen tabak kırmak görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments