Rüyada polisin yaralandığını görmek

Rüyada polisin yaralandığını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sevdiği insana kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada polisin yaralandığını gördüyseniz:

  • Doğrulardan korkmamalısınız.

Rüyada polisin yaralandığını görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu polis görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada polis öpmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniformasız polis görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada babanın polis olduğunu görmek yüküne ortak olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulur.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisten haber almak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments