Rüyada karakol polis görmek

Rüyada karakol polis görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bol rızık elde edeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada karakol polis gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada karakolda polis görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada polis ve karakol görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna inanılır.

Rüyada karakol ve polis görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada polis karakoluna gitmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada karakol polis görmek yüzünün kızaracağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis karakolu görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kendisi ile gururlanacağına alamet eder.

Rüyada karakola girmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada karakola gitmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments