Rüyada polis tarafından kovalanmak

Rüyada polis tarafından kovalanmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, güzel bir yola çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada polis kovalaması görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zombi tarafından kovalanmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına rivayet eder.

Rüyada bıçaklı biri tarafından kovalanmak eşlerin muhabbetinin artacağına, malın bereketinin artmasına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtlan tarafından kovalanmak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, helal lokmalar yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı tarafından kovalanmak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada deli tarafından kovalandığını görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments