Rüyada polisler tarafından aranmak

Rüyada polisler tarafından aranmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, parasının ve canın güvende olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kendi patronu olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Kariyeriniz açısından olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz.

Rüyada polisler tarafından aranmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, dileklerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından aranmak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerler tarafından aranmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet eder.

Rüyada devlet tarafından aranmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalettir.

Rüyada birileri tarafından aranmak bedeninin de iyileşeceğine, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından aranmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından aranmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments