Rüyada kulak kıllarını kesmek

Rüyada kulak kıllarını kesmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, mallarının da hayırlı olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, mal sahibi olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kulak kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada kulak kılı kesmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulur.

Rüyada kulak kıllarını kesmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağını kesmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kulak kesmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kulağını kesmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kendi kulağını kesmek günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kulağını kesmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi kulağı kesmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments