Rüyada kılları kesmek

Rüyada kılları kesmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yükünün azalacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işarettir.

Rüyada kılları kesmek gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek kısmetlerinin bollaşacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada göğsünün kıllarını kesmek kendisini keşfedeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada vücudundan kıl kesmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak kılı kesmek ömrünün de uzun olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol kıllarını kesmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada vücut kıllarını kesmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki kılları kesmek risk almaktan özenle kaçınacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments