Rüyada ayak kıllarını kesmek

Rüyada ayak kıllarını kesmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Rüyada ayak kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Rüyada ayak kıllarını kesmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada ayak kılı kesmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Rüyada bacak kılı kesmek neşe ve sevinç içinde olacağına, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Rüyada kıllarını kesmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada burun kılları kesmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, tüm keyfinin kaçacağına inanılır.

Rüyada vücudundan kıl kesmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments