Rüyada platonik sevgili görmek

Rüyada platonik sevgili görmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, içinin de rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada platonik sevgili gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına alamet eder.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada platonik sevgili görmek şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada platonik görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada eski platonik aşkını görmek rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments