Rüyada platonik sevgiliyi görmek

Rüyada platonik sevgiliyi görmek zor ve kötü günler geçireceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada platonik sevgiliyi gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada platonik sevgiliye sarılmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada platonik sevgiliyi görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada platonik sevgili görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak gönlünce bir yaşam süreceğine, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevdiğini görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada platoniğini görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments