Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek isteklerini yerine geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada platonik sevdiğini görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına inanılır.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada platonik aşkınla sevgili olduğunu görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalet eder.

Rüyada platonik aşkını görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada platonik aşkına sarılmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine inanılır.

Rüyada platonik aşkınla konuşmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments