Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada platonik aşkıyla öpüşmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada platonik aşk görmek net bir bakış açısı kazanacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada platoniğini görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada platonik sevgili görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada platonik aşkını görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada platonik sevdiğin kişiyi görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hakkını yedirtmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada platonik aşkını öpmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Rüyada platonik sevdiğine sarılmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments