Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Rüyada sargılı ayak görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına yorulur.

Rüyada ayağı sargılı görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı el görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada burnu sargılı görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sargılı görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada elleri sargılı görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yarasını saracağına işaret eder.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments