Rüyada burnu sargılı görmek

Rüyada burnu sargılı görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada burnu sargılı gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada burnunu sargılı görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnu sargılı görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sargılı kol görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada eli sargılı görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sargılı yüz görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sargılı el görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sargılı ayak görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, gülen yüzünün de solacağına inanılır.

Rüyada başı sargılı görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments