Rüyada pırasalı börek görmek

Rüyada pırasalı börek görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasalı börek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Rüyada pırasalı börek görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırasalı börek yemek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada pırasa pişirmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada pırasa kesmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada pırasa ekmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa yemek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük pırasa görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments