Rüyada çürük pırasa görmek

Rüyada çürük pırasa görmek doğruluktan ayrılmayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük pırasa gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada çürük pırasa görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada pırasa diktiğini görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pırasa ekmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa toplamak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada pırasa görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada taze pırasa görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırasa yıkamak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa ayıklamak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments