Rüyada pırasa kesmek

Rüyada pırasa kesmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada pırasa kesmek gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Rüyada pırasa kesmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa toplamak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş pırasa görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırasa satmak dua alacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada pırasa yemek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada pırasa pişirmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına inanılır.

Rüyada pırasa koparmak zafer ve bol kazanç getireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bahçeden pırasa toplamak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments